Ahmeti: Në regjionin e Prishtinës do të ketë vërshime, për çdo urgjencë lajmëroni këtë numër

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se bazuar në të dhënat nga Instituti Meteorologjik, sot në kryeqytet pritet të ketë vërshime.

“Për shkak të situates në liqene, të rreshurat janë të mirëseardhura por në kohë të shkurtë mund të na shkaktojnë dëme materiale”, ka shkruar ai.

Shkrimi i plotë:

Sipas të dhënave të Institutit Meteorologjik dhe duke u bazuar në situaten në shtetet fqinje ju informojmë se sot në…

Posted by Shpend A. Ahmeti on Tuesday, 23 June 2020