Deputetja Pacolli krijon precedent të rëndësishëm

Deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli në platformën Facebook uroj qytetarët për propozimin e votuar sukseshëm që Kosova të udhëheq me dy komisione gjatë kryesimit të Turqisë 2020-2021 të Asamblesë Paralamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Jug-lindore atë për Zhvillim Social, Arsim, Kërkim dhe Shkencë; si dhe Komisionin për Ekonomi, Infrastrukturë, dhe Energji.

Pacolli bëri të ditur se kjo u votua nga të gjitha shtetet pjesëmarrëse pas propozimit që bëra në cilësinë e Kryetares së Komisionit Qendror.

Shkrimi i plotë i Pacollit:

Urime! Formalisht u votua që Kosova të udhëheq me dy komisione gjatë kryesimit të Turqisë 2020-2021 të Asamblesë…

Posted by Fitore Pacolli on Wednesday, 24 June 2020