Dokumentohet ndihma e Republikës së Kosovë për Serbinë

Ndihma prej 500 mijë euro të cilën qeveria në detyrë e Albin Kurtit i dërgoi për komunat me shqiptarë në Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc u dokumentua në faqen në Wikipedia , e cila është faqja kryesore e njoftimeve për coronavirus në Serbi.

Po ashtu në atë faqe shihet edhe harta e Serbise e cila është e ndarë prej Kosovës, e nuk e paraqesin Kosovën si pjesë të tyre.

Në listën e ndihmës ndërkombëtare, ku shtetet e ndryshme kanë dhuruar ndihma shtetit të Serbisë për ta luftuar Covid-19, figuron edhe shteti i Kosovës me 500 mijë euro të dhuruara për shqiptarët atje. //KosovoInsights

Linku i faqes : https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Serbia?fbclid=IwAR0elbtPy55EXTLxlE1jOlHPqhR-wJssy2ZKUmqKv6tkUn_zcJaJXaMQnW8