Dyshimet mbi pezullimin e Dekretit të Presidentit

Gjykata Kushtetuese e Kosovës e pezulloi përkohësisht zbatimin e dekretit të presidentit Hashim Thaçi për mandatarin e ri për formimin e qeverisë së re Kosovës.

Gjykata Kushtetuese me shumicë votash, vendosi: Të miratojë masën e përkohshme në kohëzgjatje deri më 29 maj 2020, nga data e nxjerrjes së këtij vendimi si dhe të pezullojë menjëherë zbatimin e dekretit të presidentit të Republikës së Kosovës , nr. 24/2020, të datës 30 prill 2020, në kohëzgjatje të përcaktuar në pikën një të këtij diapozitivi”, thuhet në njoftimin e Gjykatës Kushtetuese.

Por Adriatik Kelmendi ka bërë një TWEET interesant lidhur me këtë vendim të Gjykatës Kushtetuese. – shkruan Kosovo Insights

Kelmendi mendon që vendimi deri më 29 maj u bë për shkak se Pacollit i duhet të qëndrojë dy javë në karantinë dhe s’do të kishte mundësi të shkonte këto ditë në Kuvend për ta votuar Qeverinë Hoti.

Tweeti i tij i plotë:
//KosovoInsights