Europe Nostra: 17 maji ditë e trishtë për Shqipërinë dhe Evropën.

Zëri i Trashigimisë kulturore në Bashkimit Evropian Europa Nostra, në platformën Twitter ka reaguar për shembjen e Teatrit Kombëtar në Shqipëri nga autoritetet lokale të Tiranës.

Europ Nostra, zëri i Trashigimisë kulturore në Bashkimit Evropia e ka cilësuar 17 majin si ditë të trishtë për Shqipërinë dhe Evropën.//KosovoInsights

Reagimi i plotë i Europe Nostra-s:

Ditë e trishtë për #TrashigiminëKulturore në Shqipëri dhe Evropë.

Ditë e trishtë për #Demokracinë & #SundimineLigjit në Shqipëri dhe Evropë.

Herët në mëngjes, autoritetet shqiptare arrestuan #aktivistë të shoqërisë civile dhe filluan prishjen e #TeatritNdërkombëtar të mbrojtur në #Tiranë.

#7MostEndangered
#NotOurEurope