Fillon kampanja. Thirrje presidentit Amerikan Donald Trump mos t’i mbështesë politikanët e korruptuar në Kosovë

indra qytetar i përgjigjen kërkesës së grupit #mekryeministrin, drejtuar presidentit Trump dhe mediave Amerikane përmes Twitter-it.

Shkrimi i plotë:

Anëtarë të grupit #meKryeministrin secili që e përdorë platformën Twitter, ta postojë aty këtë tekst, ku i bëhet thirrje presidentit Amerikan Donald Trump mos t’i mbështesë politikanët e korruptuar. ?

@realDonaldTrump, don’t support the overthrow of the legit gov’t in #Kosovo in the middle of the #pandemic. Say no to corrupt politicians! #RespectTheWillOfKosovaPeople
@cbcnews @newsweek @huffpost @ap @washingtonpost @abc @wsj @reuters @theeconomist @cnn @nytimes @foxnews