Forcat policore nga njësia e EULEX-it zbarkojnë në shtëpinë e Jakup Krasniqit

Në mëngjesin e sotëm rreth orës 06:00, forca të shumta policore nga njësia EULEX-it, kanë shkuar në shtëpinë e Jakup Krasniqit në Prishtinë, derisa arsyet e shkuarjes ende nuk dihen.

 

Jakup Kraniqi është një nga figurat kryesore të Ushtrisë̈ Çlirimtare të Kosovës (UÇK),  duke mbajtur edhe poste të larta gjatë luftës si zëdhënës i UÇK-së.

Poste të larta Krasniqi kishte edhe pas luftës si kryetar Kuvendit të Kosovës dhe Ministër dhe të tjera.

Ai ishte Ministër i Ministrisë̈ së Shërbimeve Publike në Qeverinë̈ e Kosovës e më pas mori postin e të parit të Kuvendit të Kosovës.//KosovoInsights