Fotografi e rrallë e liderit më të votuar në Kosovë: Albin Kurti në Washington DC-1997

Në media, është publikuar një fotografi e rrallë e Liderit më të votuar në Kosovë Albin Kurti, e realizuar në vitin 1997 në Washington DC.

Kryetari i Vetëvendosjes Kurti, në fotografi shfaqet bashkë me gazetarin tashmë të ndjerë Sylejman Gashin dhe profesorin Bujar Dugolli.

<div></div>

Fotografia është realizuar në Washington, përkatësisht para Shtëpisë së Bardhë.//Kosovo Insights