Gashi kërkon nga Abrashi kërkim falje ose të përjashtohet nga seanca

Shefit të grupit parlamentar të LDK-së i ka penguar gjuha e deputetit Artan Abrashi nga radhët e LVV-së ndaj kryeministrit Avdullah Hoti.

Abarshi në fjalën e tij në Kuvendin e Rebulikës së Kosovës iu drejtua Kryeministrit Hoti si jolegjitim dhe e përdori fjalën “Qeveria Koti”, kjo i pengoj Shefit të grupit pramentar të LDK-së. Gashi kërkoj nga Kryesia e Kuvendit që deputeti Abrashi të kërkoj falje ose të përjaashtohet nga senaca përshkak të gjuhës “joparlamentar”, siç e quajti ai.//KosovoInsights