Gratë e PDK-së kalojnë bashkë vikendin në Prevallë

Këtë ditë vikendi gratë e Partisë Demokratike të Kosovës kanë vendosur ta kalojnë së bashku, duke u larguar nga rutina dhe politika.

Ato janë mbledhur bashkë për të shijuar këtë të shtunë në një nga vendet më të bukur të Kosovës, Prevallë.

Eliza Hoxha, Ganimete Musliu, Ariana Musliu-Shoshi, Besa Ismajli, Evgjeni Thaçi-Dragusha, Blerta Deliu, Filloretë Zejnullahu, Valdete Idrizi u panë bashkë në disa fotografi të publikuar.

Ndryshe nga ajo që jemi mësuar t’i shohim zakonisht, ato këtë herë dukeshin sportive, të thjeshtë dhe po kalonin kohë të shkëlqyer në shoqërinë e njëra-tjetrës. //KosovoInsights