Grenell: Do të ricaktojmë takim së shpejti

US ambassador to Germany Richard Grenell awaits the arrival of US Secretary of State Mike Pompeo (not in frame) at Tegel airport in Berlin on May 31, 2019. - The US top diplomat is on a European tour that will take him to Germany, Switzerland, The Netherlands and Britain. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) (Photo credit should read ODD ANDERSEN/AFP/Getty Images)

I dërguari i posaçëm i Shteteve të Bashkuara për dialogun Kosovë-Sërbi, Richard Grenell, në një tweet të shkurtër ka falenderuar kryeministrin Hoti, duke thënë se e mirkupton vendimin e tij për të mos udhëtuar për në SHBA, gjithashtu ka paralajmruar datë të re të takimit pas dështimit të 27 qershorit.

“Faleminderit kryeministri Hoti. E kuptojmë vendimin tuaj dhe presim të ricaktojmë takimin së shpejti” – është shprehur Grenell në profilin e tij në Tweeter