[the_ad_group id="1455"]

Hoti rikthen të shkarkuarit, reagon ambasadori gjerman

Ambasadori gjeramn, Christian Heldt, ka reaguar pas rikthimeve të fundit që Qeveria dhe kryeministri Hoti, po i bëjnë të shkarkuarve nga Qeveria Kurti

Në një videomesazh ai ka shprehur shqetësimin e tij për këtë çështje dhe ka thënë se janë duke i monitoruar nga afër këto lëvizje.

“Ne po vëzhgojmë nga afër kthimin e njerëzve të caktuar në funksione nëpër ministri derisa në të njëjtën kohë po lartësohet premtimi për të luftuar korrupsionin”

Nga sot, Gjeramnia ka marrë krysimin e Presidencës së Këshillit të BE-së, duke u bërë kështu faktori kryesor në integrimin e Kosovës në instancat më të larta evropiane.

[the_ad id="6886"]