Hoti thërret konferencë për media

Pas rikthimit nga Brukseli, kryeministri Hoti do të mbajë komferencë për media

Zyra e Kryeministrit, në një njoftim për media, ka njoftuar se konferenca do të mbahet në ora 11.00, në oborrin e Qeverisë, ku kryeministri Hoti pritet tē flasë për vizitën në Bruksel dhe anulimin e vizitës tjetër në Washington D.C