Instituti Gani Bobi nxjerrë fitues Vetëvendosjen në Podujevë me 52% të votave

Instituti i njohur për matje të numrave në zgjedhje dhe parashikim, Gani Boni, ka bërë një sondazh të ditës së zgjedhjeve, ku e nxjerr fitues Shpejtim Bulliqin e Levizjës Vetëvendosje.

Sipas këtij institutit, VV-ja do fitojë rreth 52% të votave, LDK-ja me kandidatin, Nexhmi Rudari 41% dhe PDK me kandidatin, Naim Fetahu vetëm 7%.

Exit polli merr pamjen më poshtë: