Joe Biden e thotë me krenari: “Unë kam sugjeruar bombardimin e forcave serbe”

Gjatë një paraqitjeje televizive kohë më parë, Joe Biden, kandidati i demokratëve për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kishte potencuar me krenari se ai ka sugjeruar bombardimin e forcave serbe më 1999.

 

Biden po synon karrigen e të parit në SHBA, e cila është pëlqyer dhe komentuar nga shumë përkrahës të tij shqiptarë, derisa eklarata e tij është shpërndarë në rrjetet sociale.

 

“Une kam sugjeruar për ta bombarduar Beogradin dhe kemi dërguar pilotë amerikanë në Beograd, dhe kemi e hedh në erë, të gjitha brigjet ( kanë shpërthyer ) dhe kam sygjeruar t’i largojë furnizimin me vajra”, ka potencuar Biden.//KosovoInsights