Kalon rishikimi i buxhetit të Kosovës, procedohet për në Kuvend

Sot në mbledhjen e mbajtur nga Komisioni për Buxhet dhe Transfere është miratuar rishikimi i Buxhetit.

Pro kanë votuar 6 anëtarë ndërsa kundër 4 të tjerë.

Gjatë kësaj mbledhje të komisionit, ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka prezantuar planin për rishikim

Ajo ka shtuar se ne këtë rishikim nuk do të ketë anulim të projekteve teksa ka shtuar se do të ketë vetëm zvogëlim të alokimit të mjeteve.