Kryeziu sqaron letrën e dërguar që Kryeministri Kurti i ka dërguar Zëvendës Presidentit Pence

Zënëdhësi i Qeverisë në detyrë të Republikës së Kosovës Përparim Kryeziu përmes një shkrimi të postuar në Facebook sqaron letrën e dërguar që Kryeministri në detyrë Albin Kurti i ka dërguar Zëvendës Presidentit Pence.

Kryeziu sqaroi se raportimi se Kryeministri Kurti i është ankuar Zëvendës Presidentit Pence për Ambasadorin Grenell është interpretim tendencioz dhe nuk përfaqëson përmbajtjen e letrës.

Shkrimi i plotë:
//KosovoInsights