Kurti e Hajdari sot mbajnë konferencë për Media

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti sot do të mbajë konferencë për medie, së bashku me Ministren e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari.

Konferenca do të mbahet në oborrin e Qeverisë, dhe do të fillojë në ora 17:00.

“Kryeministri në detyrë Albin Kurti, bashkë me Ministren e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike znj, Rozeta Hajdari do të mbajnë konferencë për medie”, thuhet në njoftimin e zyrës së informimit.