Kush është Kosovo Insights?

Kosovo Insights është platformë e lajmeve online. E bazuar në vërtetësi të fakteve (factchecking based), operon në kuadër të organizatës së pavarur joqeveritare “Kosovo Insights” me seli në Prishtinë dhe është themeluar në vitin 2020. Lajmet e fundit nga politika, ekonomia, kronika, sporti, shëndetësia, showbiz-i, kultura e arti në nivel vendi dhe më gjerë.

Përmes platformës së lajmeve të Kosovo Insights informoheni drejtë dhe shpejtë.

Platforma e lajmeve online Kosovoinsights.com përkujdeset për kontent-in, materialet dhe informacionin e shpërndarë këtu. Kjo përmbajtje nuk mund të kopjohet apo të përdoret për qëllime përfitimi.

Adresa: Rruga Zenel Salihu pn, Prishtinë 10 000, Republika e Kosovës

mail1: [email protected]

mail2: [email protected]

___________________________________________________________________________________________________

Statistikat e dy muajve të fundit sipas Google Analytics

Marketing: [email protected]

___________________________________________________________________________________________________

Politika Etike

Të gjithë gazetarët dhe redaktorët kanë nënshkruar “Kodin e Mediave të Shkruara të Kosovës” dhe janë zotuar t’i përmbahen parimeve të tij të rrepta gazetareske.

Eshtë e rëndësishme për ne të jemi një burim i besueshëm i lajmeve që reflektojnë standardet tona etike. Redaktorët e kosovoinsights.com kanë nënshkruar gjithashtu “Të drejtat dhe detyrat e redaktorit“. Ne e njohim industrinë me kohë kritike ku ne banojmë mund të çojë në botime të gabimeve që korrigjohen menjëherë. Ne komunikojmë qartë me redaktorët dhe gazetarët nëse janë gjetur shkelje të kodit etik.

Kontrolli dhe verifikimi i fakteve

Ne kërkojmë që gazetarët dhe redaktorët të sigurohen që ato të raportojnë fakte të sakta dhe se secila histori është e verifikueshme.

Burime anonime

Kosovoinsights.com gjithmonë do të mbrojë burimet anonime sipas kodit etik që ne ndjekim.

Korrigjime apo reagime?

Nëse një histori përmban pasaktësi ose shkelje të kodit tonë etik, ju lutemi vizitoni kosovoinsights.com dhe kontaktoni në: Email: [email protected] dhe CC [email protected] Nëse një artikull përmban një gabim të rëndë nga kosovoinsights.com, korrigjimi dhe shpjegimi do të publikohen menjëherë.

Përfshihu!

Ne kemi nevojë për ndihmë për t’u bërë më të mirë! Pse nuk na ndihmoni duke u përfshirë?

  • A keni një “tip”? Dërgojeni në [email protected]
  • Keni më shumë informacion për të shtuar në një lajm që kemi botuar? Arrijë tek redaktori ose gazetari përmes emailit
  • Lini komente mbi tregimet dhe ndani mendimin tuaj me pjesën tjetër të audiencës sonë
  • Na ndiqni në Facebook
  • Nëse keni reagime, kontaktoni me ne këtu.