Lëvizja Vetëvendosje do t’i ketë 55 deputetë në zgjedhjet e ardhshme

Në zgjedhjet e ardhshme, Lëvizja Vetëvendosje pritet ti ketë 55 deputetë, sipas anëtarit të Vetëvendosjes Besnik Bislimit, i cili beson se ky sukses do të arrihet edhe falë politikave të këqija që LDK ka bërë kundrejt VV-së, shkruan “Kosovo Insights”.

“LDK për shkak të politikave të këqija ka bërë Lëvizjen Vetëvendosje në zgjedhjet e ardhshme të ketë 55 deputetë”, ka theksuar Bislimi.

Derisa, sipas tij, nëse LDK bojkoton zgjedhjen e presidentit, Vetëvendosja do ti ketë 61 deputetë.

“Nëse bojkoton zgjedhjen e presidentit, VV i ka 61 deputetë”, ka thënë Bislimi.

“LDK për shkak të politikave të këqija ka bërë Lëvizjen Vetëvendosje në zgjedhjet e ardhshme të ketë 55 deputetë dhe nëse bojkoton zgjedhjen e presidentit, VV i ka 61 deputetë”, ka deklaruar Bislimi.//Kosovo Insights