[the_ad_group id="1455"]

Lumir Abdixhiku pozitiv me Covid-19

Ish-ministri i infrastruktures Abdixhiku, ka rezultuar pozitiv ne coronavirus. 

Në një postim ne Facebook, ai ka bërë të ditur lajmin se ai dhe bashkortja e tij rezultuan pozitivë ne testet e Covid

Miq,

Sot unë dhe Albina jemi testuar pozitiv. Ndjehemi mirë dhe nuk kemi ndonjë simptomë. Jemi vetizoluar dhe po përcjellim rekomandimet e institucioneve. Kujdesi i tyre është i jashtëzakonshëm.

[the_ad id="6886"]