Në Shqipëri shifrat me COVID-19 ngelen të larta

Duke u bazuar në statistikat e buletinit ditor të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, në Shqipëri janë konstatuar shifra të larta të infektimit me koronavirus, raporton “Kosova Insights”.

Shifrat e raportuara për sot, ngelen të larta, me 507 infektime të reja dhe 11 humbje jete.

Gjatë 24 orëve të fundit, në Shqipëri janë konstatuar këto shifra të infektimit me koronavirus:

Të infektuar të rinj 507 persona

Të vdekur 11 persona

Të shëruar 140 persona

Testime gjithsej 2384 persona

Në përgjithësi, situate e koronavirusit dhe gjendja në spitale është si më poshtë:

Të infektuar gjithsej 25,801 persona

Të shëruar 12,493 persona

Të infektuar aktivë 12,718 perona

Humbje jete 590 persona

Gjendja në spitale është si më poshtë:

Të shtruar gjithsej në spitale 363 persona

Terapi intensive 18 persona

Në intubim 5 persona.//Kosovo Insights