Nga sot e deri me 30 Prill, qarkullimi i qytetarëve do bëhet në këtë orar

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar orarin e ri të qarkullimit të qytetarëve në Kosovë, që do të jetë i vlefshëm nga data 27 prill deri më 30 prill.

Lëvizja e qytetarëve sipas masave të Ministrisë së Shëndetësisë kundër përhapjes së COVID-19, të datës 15 prill, do të bëhet vetëm një herë në ditë për 90 minuta në përputhje me shifrën e parafundit të numrit personal.

Këto masa do të jenë në fuqi të paktën deri më datën 4 maj.

Qytetarët me numrin e parafundit do lëvizin sipas orarit në vijim:

0 dhe 1 – 07:00 – 8:30

2            – 09:00 –  10:30

3            – 11:00 – 12:30

4            – 13:00 – 14:30

5 dhe 6 – 15:00 – 16:30

7            – 17:00 – 18:30

8           – 19:00 – 20:30

9           – 21:00 – 22:30