Pacolli me një tjetër lajm të mirë: Kosova do udhëheq me dy komisione të Evropës Jug-lindore

Deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli, përmes një shkrimi në Facebook ka bërë të ditur një lajm pozitiv për shtetin e Kosovës. Sipas saj Kosova do të udhëheq me dy komisione gjatë kryesimit të Turqisë 2020-2021.

  1. Komisioni për Zhvillim Social, Arsim, Kërkim dhe Shkencë;
  2. Komisioni i Përgjithshëm për Ekonomi, Infrastrukturë, dhe Energji.

Shkrimi i plotë i deputetes Pacolli:

Një lajm tjetër i mirë nga punimet e Asamblesë Paralamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Jug-lindore është…

Posted by Fitore Pacolli on Saturday, 20 June 2020

Lajm i mirë për Kosovën – Pacolli propozon që Sekretariati i Asamblesë Parlamentare i Evropës juglindore të vendoset në Prishtinë