Pacolli: Sot presim që formalisht të votohen të gjitha vendimet dhe propozimet e Komisionit Qendror

Deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli në mbledhjen e kaluar pati propozuar që selia qendrore e SEECP-së të vendoset në Prishtinë. Kjo tani formalisht u konfirmua, tani Kuvendi i Republikës së Kosovës ka nisur përgatitjet për aplikim formal. Këtë e bëri të ditur vet deputetja Pacolli, në një shkrim të postuar.

Shkrimi i plotë i Pacollit:

Sot vazhdojmë me sesionin plenar të Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Jug-lindore. Sot…

Posted by Fitore Pacolli on Wednesday, 24 June 2020