PDK mban aksion simbolik para ndërtesës së Qeverisë

Partia Demokratike e Kosovës, mban aksion simbolik në 100-ditëshin e Qeverisë Kurti.

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Floreta Zejnullahu ka thënë se sot në 100-ditëshin e Qeverisë Kurti nuk ishte e vështirë ta përpilonin një listë me dështime të kësaj Qeverie.

“Kjo qeveri do të mbahet mend me të drejtë si qeveria më e shkurtër. Kjo qeveri dezertoi si pasojë e paaftësisë së saj për menaxhim me pandeminë. Qeveria Kurti e rrezikoi raportin historik me SHBA-në. Por do të mbetet Qeveria e fundit që rrezikon këtë raport. Kjo qeveri do të mbahet mend edhe për votimin e buxhetit në mënyrë klandestine. Pakoja emergjente nuk është e duhur dhe nuk i plotëson nevojat e qytetarëve. Kjo Qeveri do të mbahet mend edhe për shkeljen e Kushtetues, për borde militantësh e punësimesh familjare”, tha Zejnullahu.