Përmbushet ndihma për Luginën e Preshevës

Në një status të postuar në rrjetin social facebook nga Shaip Kamberi, kryetar i komunës së Bujanocit konfirmohet përmbushja e shumës 200 Mijë euroshe, ndihma nga qeveria e Republikës së Kosovës për këtë rajon.

Satusi i plotë:

Sot, përfundimisht u përmbyll procedura e transferimit të 200 mijë eurove nga Buxheti i Republikës së Kosovës në buxhetin e komunës së Bujanocit.

Hap i madhë para. Realizim konkret.

Vendimi i marrë javën e kaluar nga Qeveria Kurti u bë realitet.

Standardi i ri i transferimit të drejtëpërdrejtë në llogarinë e komunës është risia dhe fenomeni.

Shuma prej 200 mijë eurove është poashtu standard i ri i vendosur nga kjo Qeveri dhe nga Kryeminstri Kurti.

Përfshirja e Luginës me 500 mijë euro ndihmë është përkujdesje dhe përkrahje.

Faleminderit Kosovë.

Faleminderit Albin.