Psikiatri që punon në Gjermani: Vetëvrasja vështirë mund të parandalohet

Psikiatri kosovar që jeton në Gjermani, Liron Pepshi, ka reaguar pas vdekjes tragjike të 26 vjeçarit nga Gjilani.

Ai ka shkruar se vetëvrasjet është shumë problem që të parandalohen.

“Si Psikiater dhe Psikoterapeut, si udhëheqes i njesis psikiatrike intenzive ne Gjermani, ku vetvrasjet dhe ngjarjet para dhe pas vetvrasjes, janë pjesë e pandashme e punes, ju bëj thirrje te gjithêve, që per hirë të familjes se viktimes, ne perkujdesje te shendetit mendorë e shpirtëror të tyre, të mos politizohet vetvrasja e akuzohen persona“, ka shkruar ai.

Reagimi i plotë:
//KosovoInsights