Qeveria Kurti siguron 85 milionë euro për Sistemin Shëndetësor

Qeveria Kurti, sot i siguroi 85 milionë euro për Sistemin Shëndetësor.

Këto para do të shpenzohen në projekte konkrete në përballimin e pasojave.

Nga këto 85 milionë euro, 35 milion euro janë nga Council of Europe Development Bank, dhe rreth 50 milionë euro nga World Bank Kosovo.

Kosovo Insights do t’iu mbajë të informuar rreth detajeve në vazhdim . //KosovoInsights