Qytetarët shprehin nervozën në postimin e Thaçit!

Situata politike në Kosovë është tensionuar pas takimit të sotëm mes Presidentit të Kosovës dhe zyrtarëve të partive politike. Mjaftë qytetarë janë neverikosur pas deklaratave të Presidentit, i cili po tenton që t’i jap mandatin për formimin e Qeverisë subjekteve tjera politike duke anashkaluar Lëvizjen Vetëvendosje.

Në një postim në rrjetin social Facebook, presidenti ka thënë se do respektoj vullnetin e 91 deputetëve për krijimin e një Qeverie të re:

 

Megjithatë, ky deklarim i Thaçit nuk ka kaluar ashtu siç ai do të priste. Mijëra qytetarë kanë reaguar me nervozitet kundër kësaj deklarate duke shprehur kështu pakënaqesinë me veprimet e sotme të presidentit të vendit.

Më poshtë do të mund te shihni foton, teksa qytetaret e vendit nuk pajtohen me z. Thaçi.

Gjithashtu, ju kujtojmë se qytetarët kanë nisur edhe një peticion online ku kërkesa e këtij peticioni është zgjedhje të reja pas përfundimit të Pandemisë.//KosovoInsights