Shifrër rekord e të infektuarve me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut, janë bërë 2655 testime, ndërsa janë regjistruar 990 raste të reja të covid-19, transmeton “Kosovo Insights”.

Gjithsej deri më tani janë bërë 292.189 testime për Covid-19. në vend
Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë shkon në 47050, numri i pacientëve të shëruar është 27364, numri i rasteve aktive është 18381.

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2655 teste, dhe 990 raste të reja të Covid-19,kanë ndërruar jetë 24 persona , shtatë pacientë nga Shkupi (58, 80, 86, 63, 50, 61 dhe 45 vjeç), një nga Shtipi (64), një nga Prilepi (57), një nga Tetova (61), dy pacientë nga Manastiri (66 dhe 73), tre nga Kavadari (83, 78 dhe 69), një nga Gostivari (46), tre pacientë nga Strumica (78, 68 dhe 59), një nga Berova (41), një nga Dellçeva (83) dhe tre pacientë nga Kërçova (44, 58 dhe 63).Të gjithë pacientët kanë ndërruar jetë në spital.
Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 382 pacientë të rikuperuar.

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 292,189 teste të Covid-19 .
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 47050, numri i pacientëve të rikuperuar është 27364, numri i vdekjeve është 1305 dhe numri i rasteve aktive është 18381.//Kosovo Insights