Vetëvrasje në burgun e Lipjanit

Para pak minutash ka ndodhur një vetëvrasje në burgun e Lipjanit.

Burime të Kosovo Insights brenda burgut, bëjnë të ditur se viktima ishte femër dhe ka qenë e dënuar me 1 vitë e gjysmë burg për lëndë narkotike.

Tutje, mësohet se ajo është vetëvarur.

Kosovo Insights do t’iu mbajë të informuar lidhur me rastin në fjalë. //KosovoInsights