Vjosa Osmani: Shkaku i koronavirusit besimtarët nuk do të mund të bashkohen në iftare

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, ka thënë që muaji i shenjtë i Ramazanit nuk është vetëm muaj i agjërimit por edhe i “sakrificës dhe dashurisë njerëzore”.

Përmes një postimi në Facebook, Osmani ka thënë besimtarët në Kosovë dhe në botë për shkak të situatës me pandeminë, nuk do mund të bashkohen për iftare tradicionale me familjet dhe miqtë.

Postimi i saj i plotë:

//KosovoInsights